Image Alt

Training Center Twente

Dear TCT-ers,

Today, Sunday the 15th of March 2020, at 17:30 o clock the government announced that all schools, catering establishments and sportcenters have to close down temporarily.

Due to this we are sad to annouce that we have to close TCT for the upcoming period due to the Coronavirus (COVID-19). We will continue to follow the developments concerning the cornavirus and the advice given by the government on a daily basis.

We hope to welcome you all back at TCT on the 6th of April. Until then we will post daily workouts for you to do at home. Feel free to post comments, videos and /or photos of your workouts on our TCT portal or on our social media channels. Lets interact with each other that way for the next few weeks 🙂

Look after yourself and each other. Stay fit & healthy! We hope to see you soon in the gym!

Lets Stay Unstoppable!

Tijn & Lisa
Team TCT

——————-

Beste TCT-ers,

Vandaag, zondag 15 maart 2020, omstreeks 17:30 uur heeft het kabinet middels een persconferentie bekendgemaakt dat alle scholen, horecagelegenheden en ook sportscholen hun deuren tijdelijk moeten sluiten.

Hierdoor moeten we jullie helaas mededelen dat ook wij genoodzaakt zijn TCT de komende tijd te sluiten in verband met het Coronavirus (COVID-19). Wij blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet volgen en houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

We hopen jullie op 6 april weer bij TCT te mogen verwelkomen. Tot die tijd zorgen wij dat er elke dag een workout geprogrammeerd staat die je thuis kunt doen. Voel je vrij om je workout comments, filmpjes en/of fotos ervan te posten op onze TCT portaal of social media kanalen. Laten we op die manier de interactie met elkaar opzoeken

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar. Blijf fit en gezond! We hopen jullie weer snel te zien in de gym!

Lets Stay Unstoppable!

Tijn & Lisa
Team TCT

Close
About
nl_NLNederlands