Image Alt

Training Center Twente

Hey TCT-ers,

Ik ben Niels Klaassen, 21 jaar en nieuwste coach van Training Center Twente! Ik zal de komende tijd op woensdag, vrijdag en zaterdag diverse lessen verzorgen bij TCT. Uiteraard maak ik het liefst persoonlijk kennis met jullie maar bij deze alvast een korte intro over mezelf:

Vanaf jonge leeftijd ben ik al geïnteresseerd in sporten en naarmate ik ouder ben geworden, is dit sterk toegenomen. Rond mijn 15e ontdekte ik de fitnesswereld en hierna is dit al snel een groot onderdeel van mijn leven geworden. Daarnaast heb ik ook meerdere jaren vechtsport beoefend o.a. bij TCT.

Na een aantal jaren zelf kennis en ervaring opgedaan te hebben, begon mijn interesse in coaching te groeien. Ik merkte dat ik hier ontzettend veel trots en voldoening uit haalde en begon mij steeds meer te verdiepen in het coachen van anderen.

Ik heb de vier jarige opleiding Sport en Beweging met als richting fitnesscoördinator afgerond en heb hierbij de diplomas Fitvak A, Fitvak B, Beweegkuur en sportmassage gehaald. Ook heb ik medical fitness gehad zodat ik weet hoe ik om moet gaan als sporters een blessure hebben.

Ik heb bij verschillende sportcentra gewerkt en ben ook voor mijzelf begonnen met online coaching. TCT biedt mij de mogelijkheid om mezelf bij hen verder te verdiepen op het gebied van CrossFit, vechtsporten, fitness en personal training.

Ik ben ervan overtuigd dat we samen iets moois neer gaan zetten. Tot snel @ TCT

Gr. Niels

Close
About