Image Alt

Training Center Twente

Update covid-19 maatregelen & TCT

TCT blijft open! We zijn ontzettend dankbaar dat de belangrijke rol van sport op deze manier benadrukt wordt door onze overheid. En dat we jullie mogen blijven bedienen terwijl een groot deel van het land op slot gaat.

Bij TCT blijven de maatregelen van de afgelopen periode van kracht. De nieuwe maatregelen die gisteren zijn aangekondigd brengen daarnaast één grote verandering met zich mee; er mogen geen groepslessen meer worden gegeven. Wij zijn een gym die grotendeels bestaat uit groepslessen waar aandacht en contact centraal staan. Dat maakt deze verandering zeer ingrijpend.

De nieuwe maatregelen gaan vandaag in om 22:00 uur en gelden tot 19 november 2020. Vandaag (woensdag) geldt dus nog gewoon het ‘reguliere’ rooster. In de loop van de dag zetten wij het ‘aangepaste rooster’ online.

We hopen op je begrip voor deze nieuwe situatie en dat je zoveel mogelijk buiten de pieken probeert de trainen. Doordat er maximaal 30 personen tegelijk in de gym mogen, hebben we naar een alternatief rooster moeten kijken waarbij we iedere TCT-er zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Wat betekent dit concreet voor jou:

CrossFit:
De WOD kan zoals gewoonlijk uitsluitend op het CrossFit platform plaatsvinden. Je schrijft jezelf nog steeds in via de TCT app: Open WOD. De dagelijkse programmering vind je in onze TCT app. Je kan ervoor kiezen om ‘vrij’ te trainen of de TCT WOD ‘individueel of met maximaal 1 buddy’ te volgen.
Train te allen tijde 1,5 meter van elkaar en vermijd elkaar bij het pakken en wegzetten van materialen. Wacht gewoon eventjes op elkaar als dit vereist wordt. De groepjes (max 2 personen) mogen niet mengen en je bent zelf verantwoordelijk voor de ‘time management’. Je hebt per slot 45 minuten om te trainen.

Fitness:
Op het fitness platform is er nagenoeg niets gewijzigd. Je blijft je inschrijven voor de fitness (meerdere blokken mogelijk), materialen zelf reinigen en te allen tijde de 1,5 meter afstand van elkaar hanteren. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk voor de ‘time management’. Je hebt per slot 50 minuten om te trainen.

Voor alle duidelijkheid; er worden geen CrossFit WOD’s gedaan op het fitness platform.

Dojo:
Wij hebben Open Bokszaktrainingen in het groepslesrooster toegevoegd waar jij je voor kan inschrijven. Wij zullen structureel filmpjes met een techniek voor jullie posten, maar jullie kunnen uiteraard de jou al bekende technieken toepassen in jouw training.
Mocht jij de mat op willen op een moment waarop er geen Open Bokszaktraining is ingeroosterd, kan dit na overleg met een TCT coach. Jij dient je dan wel in te schrijven voor de fitness. Je bent wederom zelf verantwoordelijk voor de ‘time management’. Je hebt per slot 45 min om te trainen.

Wij zijn je dankbaar voor je begrip, je geduld en je flexibiliteit in deze periode. We hopen dat je rekening blijft houden met elkaar, dat je oog hebt voor TCT-ers die het moeilijk hebben en elkaar (digitaal) opzoekt als je iemand een tijdje niet gezien hebt. We gaan als community door deze periode heen. Dat doen we SAMEN. Blijf gezond en sterk!

Let’s stay Unstoppable!

Tijn & Lisa

Close
About
nl_NLNederlands