Image Alt

Training Center Twente

Na jouw work out behoefte aan een hersteldrankje? Die hebben wij!

We hebben vier soorten FITAID in het assortiment. FITAID bevat de aminozuren arginine en glutamine, die helpen twee soorten kracht te ontwikkelen en in stand te houden: kracht voor gewichtsheffen met maximale inspanning en snelheid voor olympisch gewichtsheffen. BCAA’s (vertakte aminozuren) verminderen de afbraak van eiwitten en spieren tijdens intensieve trainingen.

Maarrrr….welke vier soorten zijn er dan?!
– FITAID Recover
– FITAID Recover Zero (zonder suiker)
– FITAID Recover RX+ Creatine
– FITAID Recover RX Zero (zonder suiker) + Creatine

Creatine? Ja! Creatine verhoogt het inspanningsvermogen van de spieren en verbetert het energierendement van de spieren. Uit onderzoek blijkt dat creatine een positieve uitwerking heeft op de trainingsintensiteit en het herstel na een training.

Vraag onze coaches! Cheers!

Close
About
nl_NLNederlands