Image Alt

Training Center Twente

meedoen met Team TCT?! Lees even verder!

De aftrap van de eerste editie van de YUMAN RACE THROWDOWN vindt plaats op 10 juli 2021. Dit uitdagende Next level event is nog niet eerder in Nederland georganiseerd en hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan obstacle runs, CrossFit, fitness en survivalruns doen.

De YUMAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga samen met vrienden, collega’s of familie de strijd aan. Obstacles en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat en hoe gek je het maakt. Kies je voor 1.6 km, 3.2 km of 4.8 km? Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you!

Als je namens TCT mee wilt doen, schrijf je dan in op de registratielijst bij de chill out. Bij voldoende animo krijg je een kortingscode waarmee jij je vervolgens online in kunt schrijven.

Close
About
nl_NLNederlands