Image Alt

Training Center Twente

Dit is onze Anne!

Wie zit er eigenlijk achter de TCT social media? “Hoi! Ik ben Anne. De enthousiasteling in de gym. Naast mijn andere baan binnen een technische omgeving, verzorg ik de social media kanalen van Training Center Twente. De rode draad in mijn loopbaan is recruitment & marketing/communicatie, zodoende kreeg ik de eer om TCT te ondersteunen op marketingvlak.
Qua sporten heb ik voorheen van alles gedaan: dansen, paardrijden, fitnessen, atletiek en kickboksen. Want, voor iedereen is er wel een sport die leuk is. Inmiddels train ik al een aantal jaren bij TCT en ben ik actief in zowel de fitness als in de CrossFit-lessen. Om mezelf tijdens een training zowel fysiek als mentaal uit te dagen vind ik heerlijk. Sneller worden, sterker worden,endorfines aanmaken en trots zijn op mijn prestatie! Dat is toch gaaf?!
Om mijn passie en enthousiasme voor sport te verwerken in onze social media uitingen is een fantastische klus.
Enne–guess what…in 2022 volg ik de CrossFit Level 1 Course, van kennis wordt niemand slechter.
See you at the gym!

Close
About
nl_NLNederlands