Image Alt

Training Center Twente

Samen met Topvorm Twente, onze in house fysio, hebben we gekeken hoe we iedereen weer zo veilig en verantwoord mogelijk aan het trainen kunnen krijgen. Hier is iets heel moois uitgekomen: de Return to Training Check (RtTC).

Wat houdt een RtTC nou precies in?
Dit is een één op één sessie van 20 minuten met Topvorm Twente fysiotherapeut Bas van der Meij. Hoewel het geen behandelsessie is, kan de invulling volledig bij jou liggen. Zijn er bijvoorbeeld zaken die je altijd al een keer met een fysio zou willen bespreken? Zijn er zaken vanuit de sport waar je tegenaan loopt? Heb je (lichte) klachten? Heb je vragen over jouw belastbaarheid? Of wil je gewoon een keer kennismaken met onze fysio, dan is dat ook helemaal prima.

De RtTC is geheel vrijblijvend en kosteloos, dus niet afhankelijk van welke zorgverzekering jij hebt.

De RtTC wordt vanuit TCT & Topvorm Twente aangeboden aan jullie als dank voor jullie steun en commitment aan ons.
De afspraak vindt plaats in de behandelkamer van Topvorm Twente @ TCT. Je kan je hiervoor inschrijven middels Virtuagym, rooster Fitness, les RtTC aanvinken.

Close
About
nl_NLNederlands