Image Alt

Open Gym

De CrossFit Box in Enschede voor ieder niveau

“CrossFit te zwaar, te moeilijk voor mij? Zeker niet!”

Onze coaches zullen je stap voor stap begeleiden.

CrossFit is een afwisselend kracht- en conditieprogramma dat voor iedereen toegankelijk is. Of je nu een topatleet bent of nog nooit aan sport hebt gedaan, bij ons train je samen maar op je eigen niveau en intensiteit.

 

Bij CrossFit draait het om drie elementen: functioneel bewegen, hoge intensiteit en constante variatie. Deze elementen vormen de kern van CrossFit en die zal je in de workout of the day (WOD) terug zien. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven.

 

Waarom CrossFit TCT?

 

 

Bij CrossFit TCT vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je bij ons binnenstapt. Wij willen dat jij je thuis voelt binnen onze community. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainer en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezonde levensstijl.

Get started

  1. Meld je aan voor een gratis proefles
  2. Is de proefles goed bevallen, dan kun je gelijk beginnen.
  3. Je kiest het abonnement die bij je past.
  4. Volg onze fundamentals en doe mee aan onze workout of the day waarbij onze coaches je stap voor stap zullen begeleiden.

 

Personal Coaching

Zou je graag willen werken aan specifieke doelen binnen het CrossFit en wil je dat graag samen met één van onze coaches 1-op-1 doen, dat kan!  Samen met je personal coach zal je gaan werken aan je zwakke punten maar ook de focus gaan leggen op je sterke punten. Kortom het is persoonlijk voor iedere atleet waarbij wij van CrossFit TCT jou gaan begeleiden om nog meer resultaat uit je training te halen.

Voordelen:

 • Trainingsprogramma afgestemd op jou
 • Persoonlijke benadering van coaching
 • Persoonlijk advies
 • Sneller progressie

Ben je benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Close
About
nl_NLNederlands