Image Alt

CrossFit Enschede

De CrossFit Box in Enschede voor ieder niveau

“CrossFit te zwaar, te moeilijk voor mij? Zeker niet!”

Onze coaches zullen je stap voor stap begeleiden.

CrossFit is een afwisselend kracht- en conditieprogramma en iedereen kan het doen. Of je nu een topatleet bent of nog nooit aan sport hebt gedaan; bij ons train je samen, maar op je eigen niveau en intensiteit.

Bij CrossFit draait het om drie elementen: functioneel bewegen, hoge intensiteit en constante variatie. Deze elementen vormen de kern van CrossFit en die zal je in de workout of the day (WOD) terug zien. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven.

 

Waarom CrossFit Enschede?

 

 

Bij CrossFit Enschede vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons, vanaf het moment dat je binnen komt lopen. Onze wens is dat je je thuis voelt. Grenzen verleggen en het uiterste uit jezelf halen worden aangemoedigd door de trainer en je mede-sporters. Samen werken wij aan een gezonde levensstijl.

Get started

  1. Meld je aan voor een gratis proefles
  2. Is de proefles goed bevallen, dan kun je gelijk beginnen.
  3. Je kiest het abonnement die bij je past.
  4. Volg onze fundamentals en doe mee aan onze workout of the day waarbij onze coaches je stap voor stap zullen begeleiden.

 

Personal Coaching

Wie het fijner vindt om buiten een groep te trainen of juist wil werken aan iets specifieks uit de CrossFit, kan kiezen voor Personal Training. Je krijgt dan individueel les van een coach. Samen werken we er dan aan om je nog beter te maken en je zelfvertrouwen te geven. Zo halen we dus nog meer resultaat uit jouw training!

Voordelen:

 • Trainingsprogramma afgestemd op jou
 • Persoonlijke benadering van coaching
 • Persoonlijk advies
 • Sneller progressie

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt altijd contact met ons opnemen en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen!

Close
About
nl_NLNederlands