Image Alt

Training Center Twente

Tijdens de afgelopen persconferentie zijn de COVID-19 maatregelen die betrekking hebben op Training Center Twente met drie weken verlengd. Wij moeten nog even geduld blijven hebben en het groter maatschappelijk belang voor ogen blijven houden.

Vanaf 29 april mogen kinderen en jeugd onder begeleiding weer sporten op buitensportaccommodaties mits de Veiligheidsregio Twente (VRT) de noodverordening heeft aangepast en de gemeente de locatie heeft vrijgegeven. Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten tot minimaal 19 mei.

TCT heeft geen buitensportaccommodatie waardoor wij in principe niets voor de jeugd kunnen betekenen qua fysieke lessen op locatie. Uiteraard, zoals jullie van ons gewend zijn, proberen wij in mogelijkheden te denken en niet in beperkingen. Momenteel vindt er overleg plaats met diverse instanties waaronder de gemeente of er eventueel mogelijkheden zijn voor ons op het buitenterrein van de Performance Factory. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen wij dit met jullie delen.

Wij kunnen niet wachten om weer met jullie aan de slag te kunnen, maar het groter maatschappelijk belang blijft bij ons op nummer één staan en wij zullen niets doen wat dit eventueel zou kunnen schaden. Wij zullen ons te allen tijde conformeren aan de richtlijnen van het RIVM en het NOC NSF.

Wij hebben sinds de tijdelijke sluiting helaas geen face to face contact meer met jullie kunnen hebben. Uiteraard hebben we jullie op afstand wel aan het werk gezet met onze dagelijks home workouts, video’s en food suggesties. Dank voor alle leuke reacties en foto’s! Wij gaan nu ook online lessen voor jullie verzorgen. Meer informatie volgt snel, zorg dat je onze TCT portaal in virtuagym in de gaten houdt!

Bedankt voor jullie steun, we komen hier samen sterker uit!

Tijn & Lisa

Close
About
en_USEnglish