Image Alt

Training Center Twente

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid van onze leden. Om die reden volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zullen wij daar waar nodig maatregelen treffen. Wij volgen de landelijke richtlijnen van RIVM en regionaal die van de GGD’s en gemeenten in de regio.

Vooralsnog zijn er voor ons geen beperking opgelegd en is Training Center Twente gewoon open conform onze gebruikelijke openingstijden. Wel hebben wij besloten om onze MMA en Submission Grappling lessen aan te passen de komende tijd. Er wordt nog steeds lesgegeven maar zullen wij fase 1, het staande gedeelte, voorlopig trainen en fase 2 en 3 tijdelijk buiten beschouwing laten.

De nieuwe maatregelen zijn:

  • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
  • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
  • Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
  • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
  • Voor zorgpersoneel en personeel in vitale processen: er wordt veel van u gevraagd. Blijf pas thuis als u klachten hebt en koorts. Overleg zo nodig met uw werkgever. En ook: reis niet naar het buitenland.
  • Hogescholen en universiteiten wordt verzocht onderwijs online aan te bieden in plaats van grootschalige colleges.
  • Scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding. Kinderen die verkouden zijn, moeten thuis blijven.

Zorg dat je de volgende hygiënemaatregelen goed opvolgt:
– Was je handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Geen handen schudden

Deze maatregelen gelden trouwens voor ALLE virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Faciliteiten om jouw handen te wassen met water & zeep en af te drogen met papierendoekjes zijn aanwezig bij TCT in de gemeenschappelijke kleedruimtes. Ook voeren wij extra schoonmaakrondes uit bij TCT de komende tijd.

Het spreekt voor zich maar just in case: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact.

Meer informatie is te vinden op de website van RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Let’s Stay Unstoppable!

Close
About
nl_NLNederlands